13.3.08

Mannen som elsket Yngve <3

Mannen som elsker Yngve handler om en gutt, Jarle. Han er vokalisten i band, sammen med bestekameraten, Helgen, og gitaristen, Andreas. Jarle er sammen med Katrine, og de har det veldig bra sammen.

Når det kommer en ny gutt i klassen blir Yngve forelsket i han, og hans eget liv går sakte i oppløsning. Underveis i filmen kommer man innom mange forhold mellom mennesker. Jarle og faren, Jarle og moren, Jarle og Katrine, Jarle og Helge og Jarle og Yngve. Han har ikke et lett forhold til familien. Og det er nok derfor han oppfører seg som han gjør. (røyker- hasj, banner, drikker..) Helge er helt klart en satanist, og Jarle henger seg på han. Det er først når han møter Yngve han forandrer seg.

Tema i filmen er homofili vil jeg si, blant andre ting. Og jeg tror mange følte de pinlige øyeblikkene. Kristoffer Joner hadde en veldig spesiell rolle, som en kvinnelig (!) frisør. Det var litt av et syn.

Lyst til å lese om filmen, og se på andre ting. Gå inn på siden til filmen og les om skuespillerne, spill tennis og lag din egen kassett: http://www.mannensomelsketyngve.no/

Ingen kommentarer: